I helgen møttes jeg og to venninner i Stavanger hvor vi hadde det veldig koselig! Været var helt på topp og det var god stemning. Jeg fikk filmet litt av dagen, så her er en liten filmsnutt til dere :-) Enjoy!
Hei hei!

Nå er endelig videoen fra Miami ute, jippi! Brukte nesten hele dagen i går på å redigere den. Filmen er fra både Miami, Disneyworld og The Bahamas. Angrer så sykt på at jeg ikke filmet mer i selve Miami. Uff, er alt for lat noen ganger.

Anyway enjoy!
Da fikk jeg endelig redigert ferdig filmen fra Ayia Napa! Må bare si at denne videoen ble mest laget for at vi jentene kan se tilbake og mimre! Jeg fikk ikke filmet så veldig mye der nede, mest fordi jeg ville fokusere på å ha det gøy og å slappe av + at kameraet gikk nesten tom for strøm den ene dagen vi skulle ta bilder og filme hverandre. Men uansett så synes jeg video var fin og det er så koselig å se tilbake på Haha, må bare si at jeg holdt på å dø i "Sling Shot"-en! Det er det verste og morsomste jeg har vært med på, hihi :-D

Nå er det bare to dager igjen til avreise til Miami. Gruer meg bare mer og mer, samtidig som jeg gleder meg utrolig masse! Gruer meg mest til reisen ettersom jeg reiser helt alene, og må mellomlande i London i 12 timer før flyet går videre til Miami. I tillegg er det midt på natten, så det er ingenting å finne på i mens heller... Jaja, skal nok gå fint! Tenker å ta med en del tv-serier :-D
Hei hei! Når vi var i Stavanger i helgen filmet jeg litt fra dagen, og i går redigerte jeg den ferdig. Fikk ikke filmet så mye, men bedre enn ingenting :-)

Husk å sette tannhjulet på HD!


Etter jobb i dag ble Anja med meg hjem og vi lagte en god middag sammen! Vi har det alltid så koselig sammen, og hun er virkelig bare verdens herligste <3 Nå skal jeg se noen episoder av Castle før jeg tar kvelden.
Husk å sette den på 1080 px ved tannhjulet.

For noen dager siden laget jeg en video der jeg viser mine favorittleppestifter. Tenkte det kunne være gøy å gjøre noe litt annerledes enn å bare legge ut bilder, så da ble det video. Har dere noen ønsker til hva neste videoblogg kan være om? Det kommer nok ikke til å bli sminkevideo med det første, men tenkte å kanskje lage en video der jeg viser frem mine favorittkjoler hvis dere er interresert?
Ida Martine Flatekvål
Velkommen! Jeg er ei 20 år gammel jente fra Stavanger som interesserer meg innen mote, skjønnhet, trening og foto.

Kontakt: idafla.blogg@hotmail.com

Legg meg til som venn

Facebook

Instagram @ida_martineArkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Januar 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014Kategorier


· Beauty · Everyday · Food & Drinks · Inspiration · New York · Outfits · Purchase · Smoothies · Traveling · VideoSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits