Da har jeg kommet trygt hjem fra Miami etter et fem ukers eventyr. Savner det helt sykt allerede, og jeg har så utrolig mange minner derfra! Sliter litt med norsken min da, ettersom jeg bare snakket engelsk der nede (med unntak når jeg skypet hjem), haha!

Nå er det tilbake til hverdagen igjen og jeg skal begynne med antrekksbilder igjen! Ettersom jeg ikke går på skole lenger har jeg mye tid til overs, og det blir mye enklere å blogge oftere!

Nå skal jeg kose meg med litt serier og en kopp med kakao
Lokaltid: 12:19


Bilder fra Cococay, The Bahamas


Nå har jeg bare to uker igjen her i Miami og det skal nytes til det fullet! I morgen er det Labor Day her, som vil si, ingen skole. Så da skal vi dra til et stort outlet mall, hvor jeg har tenkt å kjøpe blant annet nike sko, Michael Kors veske, treningsklær etc... Om en liten stund tar vi turen ned til stranda :) Ha en fin søndag!
I helgen var jeg på cruise til The Bahamas og det var helt fantastisk! Strendene var like fantastiske som bildene viser, og jeg følte jeg var i himmelen! På lørdagen dro vi til Cococay, mens på søndagen gikk turen videre til Nassau, hvor innbyggerne bor. Bare det å se Atlantis Hotel på nært hold var helt utrolig. Jeg hadde lyst å være på hotellet, men det var så sinnsykt dyrt at vi droppet det. Av disse øyene likte jeg personlig best Cococay ettersom det var mest "naturlig" og hadde finest strender. Det var også ganske avslappende og rolig der.

Nå skal jeg ta meg en tur til stranden, snakkes!
Hei hei! Endelig kom det første blogginnlegget. Jeg har ikke fått tatt bilder før nå, og har derfor ikke oppdatert dere.

Jeg storkoser meg her i Miami Beach med over 30 grader. Vi bor så og si på stranden så jeg kan ikke klage. I helgen var jeg i Disneworld og Universal Studios - Island of Adventure, som ligger i Orlando. Hvis jeg må velge, likte jeg best Island of Adventure ettersom de hadde mer berg og dal-baner! 

Men nå har jeg time om 5 minutter, så det ble et veldig kort innlegg. Kan skrive mer utfyllende i neste innlegg! Snakkes <3 

Ovenfor kan dere se flere bilder fra Kypros. Åh, savner det allerede! () Jeg tenker også å lage en video fra Kypros, men er usikker på når den kommer ut!


Ida Martine Flatekvål
Velkommen! Jeg er ei 20 år gammel jente fra Stavanger som interesserer meg innen mote, skjønnhet, trening og foto.

Kontakt: idafla.blogg@hotmail.com

Legg meg til som venn

Facebook

Instagram @ida_martineArkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Januar 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014Kategorier


· Beauty · Everyday · Food & Drinks · Inspiration · New York · Outfits · Purchase · Smoothies · Traveling · VideoSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits