Tok noen snapshots fra når vi var og besøkte World Trade Center for en ukes tid siden. Bygningen er så utrolig fin og det er en opplevelse i seg selv å ta seg en tur bort. Synes det er så vakkert at de har inngravert alle navnene til de som omkom på Ground Zero.
 For litt over en uke siden tok vi turen til Empire State Building for å nyte den fantastiske utsikten. Jeg har allerede vært på Rockefeller, men ville se utsikten om kvelden også, og siden vi ikke bor langt unna Empire State Building så tok vi like så gjerne en tur opp. Personlig synes jeg utsikten er finest om kvelden da det er en helt annen stemning.
Lokaltid: 18:33

Topp fra Bikbok, Shorts fra Abercrombie & Fitch, Veske fra DKNY

I går var Victoria og jeg en tur i Soho og det var veldig koselig! Vi spiste lunsj på The Butcher's Daughter og så litt rundt omkring. Elsker virkelig Soho, det er så mye roligere og koseligere enn midt i byen hvor det er konstant kaos. Været var også på topp i går og det var hele 25 grader (!!). Var så herlig å endelig kunne gå i shorts.

Fine Victoria <3Lokaltid: 15:30Nå er det over en måned siden sist jeg blogget, og mye har skjedd siden da. Vi har allerede kommet halvveis av oppholdet, og det er mye skolearbeid. Vi har også fått smakt på utelivet her nede, og det er helt vilt, haha! Vi begynner også å nærme oss varmere tider, og det er så deilig. Kan ikke vente med å gå i tynnere klær, og å få sendt hjem store vinterjakken. Ellers kan jeg ikke beskrive hvor fantastisk denne byen er, alltid noe å finne på (døgnet rundt), haha.

I går var Victoria, Katarina og jeg på kino og så Insurgent, og jeg synes den var utrolig bra! Elsker jo den første filmen, Divergent, og jeg har faktisk sett den hele 6 ganger (ups), haha. Så anbefaler virkelig disse filmene på det sterkeste!
Lokaltid: 12:00
På fredag kom familien min på besøk til New York, og i går møtte jeg dem for å dra til Rockefeller Center. Du får virkelig en fantastisk utsikt over hele byen, og det er litt av en opplevelse. Selv har vi en ganske bra utsikt fra rooftop-en våres, men det er så kaldt og glatt at det er ikke mulig å være der oppe. Det blir nok mye bedre til våren!
For litt over en uke siden flyttet jeg til fineste New York, hvor jeg skal bo og studere i 4 måneder. Jeg bor sammen med tre andre jenter på Manhattan, og sammen studerer vi Fashion Management & Entrepeneurship. Det skal bli fire spennende måneder, og jeg gleder meg til å få oppleve mye nytt!


På søndag var vi i Central Park en tur og det var veldig koselig! Gleder meg til våren kommer, og trærne begynner å spire. Da blir det nok en del joggeturer og pikniker i parken! Etterpå gikk vi litt rundt og kikket i Upper East Side, og avsluttet ettermiddagen ved å spise på en koselig italiensk restaurant.

 


Ida Martine Flatekvål
Velkommen! Jeg er ei 20 år gammel jente fra Stavanger som interesserer meg innen mote, skjønnhet, trening og foto.

Kontakt: idafla.blogg@hotmail.com

Legg meg til som venn

Facebook

Instagram @ida_martineArkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Januar 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014Kategorier


· Beauty · Everyday · Food & Drinks · Inspiration · New York · Outfits · Purchase · Smoothies · Traveling · VideoSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits