1. Bli mer strukturert. Er det en ting jeg er dårlig på så er det å organisere og være strukturert. Her snakker vi utsetting til siste liten, og ingen skikkelig planer or what so ever. Dette må det bli en slutt på. Fremover skal jeg bli flinkere til å organisere og ikke gjøre ting i siste liten. Jeg vil også begynne å skrive to-do lister for dagen slik at jeg har en oversikt over gjøre-målene mine. Synes det er mye lettere, og ikke minst morsommere med en strukturert plan.

2. Se positivt på de små tingene. Dette er noe jeg må bli flinkere til. Det er de små tingene i hverdagen som gir glede over lang tid, og så lenge man har en positiv innstilling til livet så blir man så mye lykkeligere. Bare det å gi et smil til noen du ikke kjenner kan gjøre dagen så mye bedre for vedkommende.

3. Bli flinkere å prøve ut nye ting på kjøkkenet. Er det noe jeg ikke er flink til så er det dette. Føler at jeg har ristet brødskive med ost hver dag til frokost, men dette skal det bli en slutt på. Jeg vil begynne å lære nye oppskrifter og ha en litt mer variert frokost/kveldsmat. Egentlig så er jo mat veldig gøy!

4. Gå mer tur. Jeg har lyst å bli flinkere til å gå flere turer. Naturen er så utrolig flott om høsten, og det blir dumt å ikke ta nytte av det. Den siste uken har det jo vært fantastisk vær ute! Man får også mer glede og endorfiner av å gå tur, og det har ingen vondt av.


5. Bli flinkere til å tøye etter trening. Dere aner ikke hvor dårlig jeg er til å tøye etter trening. Jeg har sikkert ikke tøyet på to år, og det merkes på kroppen. Savner å være myk og fleksibel, slik jeg var når jeg gikk på turn. Så nå blir det skjerpings fremover!

6. Lese flere bøker. Egentlig er jeg veldig glad i å lese bøker, men av en eller annen grunn så leser jeg bare om sommeren eller når jeg er på ferie. Fra nå av vil jeg begynne å sette av en liten time før leggetid til lesing. Har flere bøker som ligger til vent, så det er bare å sette i gang. Jeg synes også det er ekstra koselig å lese om høsten med et pledd og en kopp kakao i hånden.

7. Ta mer bilder. Jeg har alltid hatt en stor interesse for foto, men oppover de siste årene har jeg ofte lagt kameraet igjen hjemme. Mye fordi kameraet er tungt og at jeg ikke orker å drasse med på det, men også fordi jeg verken har vært motivert eller inspirert. Nå derimot har jeg mye inspirasjon, og skal bli flinkere til å fotografere.


8. Innkjøp av ullundertøy. Nå skal det bli slutt på frysing, for i høst/vinter skal jeg investere i et godt ullundertøy. Jeg har alltid utsatt det i flere år, og gått rundt og frøset, men det skal det bli en slutt på. Det er så herlig å sitte i ullundertøyet på en kald høstdag med noe varmt i koppen!

9. Drikke mye kakao! Dette er en must om høsten. Jeg er helt avhengig av kakao på denne årstiden, og synes det er så koselig å sitte med en fin tv-serie på skjermen med en kakao i hånden. Jeg er ikke glad i kaffe, så kakao har vært min faste følgesvenn gjennom årene.

10. Bli flinkere til å spare penger. Dette er noe jeg må bli flinkere til. Jeg har veldig lyst å ta billappen nå, og fremover skal mesteparten av lønnen gå til førerkortet og BSU-en. Nå skal det bli slutt på flere småkjøp i måneden, og jeg vil heller investere i noe fornuftig.

x playin' with my polaroid camera x
Hallo! Lenge siden jeg har blogget nå. Jeg har rett og slett bare mistet inspirasjon og motivasjon, men skal prøve å bli flinkere. Ellers har jeg en stor nyhet å dele med dere; Jeg skal nemlig flytte til New York i februar!! Gleder meg såå mye! Jeg skal studere i 4 mnd gjennom Gateway College, og skal studere Fashion Management & Entrepreneurship. Jeg søkte i slutten av mars, og alt du trenger for å komme inn er generell studiekompetanse.

 


Jeg skal bo sammen med tre andre jenter, men vi har ikke bestemt oss for hvor vi skal bo enda. Forhåpentligvis blir boligalternativene lagt ut snart

Jeg er i hvert fall veldig spent!
I dag har jeg ikke gjort én fornuftig ting. Jeg har bare ligget og slappet av hele dagen, men i kveld skal Anja og jeg ha jentekveld så det blir kos!
Ha en fin kveld <3
Miami Beach


Her er noen snapshots fra Miami Beach! Savner det såå mye, og jeg SKAL tilbake en gang. Savner å se palmer uansett hvor jeg befant meg, gå på stranden om morgenen, kjenne varmen mot kroppen, og alltid få et varmt smil fra de fantastiske venninnene jeg møtte der

Hei hei!
Ahh, elsker fredager! I dag er det ikke så mye som står på planen min, annet enn at jeg skal dra til pappa for helgen :-) Vi skal også i familieselskap på søndag, så det blir koselig! Nå skal jeg spille litt sims før jeg skal begynne å pakke ut av kofferten (som har stått her i 5 dager), haha!

Ha en nydelig helg, alle sammenI går tok Anja og jeg en tur til Stavanger hvor vi shoppet litt, spiste solskinnsboller og koste oss mye i solen! Senere ble det jentekveld hvor vi koste oss med godteri og film. For en utrolig fin dag!


Senere i dag kommer det et antrekksbilder fra i går, så stay tuned

Kjole - HER      Lingerie - HER      Topp - HER      Duftlys - HER

Denne ukens wants består av blonder, basic-plagg, undertøy og gode duftlys.


fra nelly.com (utsolgt)

Digger denne t-skjorten/kjolen fra kolleksjonen til Fanny Lyckman for Estradeur. Jeg har ikke fått brukt den så mye enda, men tror nok den kommer til å bli brukt en del ganger i sommer. Så sykt å tenke på at det er juni allerede! To av tre eksamener er overstått og siste eksamen er på onsdag og da har jeg så og si sommerferie, glede!!Ida Martine Flatekvål
Velkommen! Jeg er ei 20 år gammel jente fra Stavanger som interesserer meg innen mote, skjønnhet, trening og foto.

Kontakt: idafla.blogg@hotmail.com

Legg meg til som venn

Facebook

Instagram @ida_martineArkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Januar 2016 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014Kategorier


· Beauty · Everyday · Food & Drinks · Inspiration · New York · Outfits · Purchase · Smoothies · Traveling · VideoSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits